Haakon Ellingsen AS og Wågene Purifiner Technology AS inngår samarbeidsavtale innen oljerensing

Det er inngått samarbeidsavtale mellom Haakon Ellingsen AS og Wågene Purifiner Technology AS for salg av Wågenes produkter i Norge. Haakon Ellingsen vil fra mai 2021 starte markedsføring og salg av Wågenes produkter innen oljerensing.
Skrevet den 27.05.2021, 00.00
Haakon Ellingsen AS og Wågene Purifiner Technology AS inngår samarbeidsavtale innen oljerensing

Haakon Ellingsen AS produserer i dag sin egenutviklede portefølje av oljerensere (HydrovacTM) til skipsindustrien samt til olje- og gassindustrien.
- Produktene fra Wågene vil komplementere vår portefølje slik at vi kan tilby våre kunder et komplett produktspekter innen oljerensing, sier Kurt Parkstad i Haakon Ellingsen AS.

Begge selskap leverer i dag teknologi som sikrer kvaliteten på olje, hindrer driftsstans og slitasje på teknisk utstyr, øker levetiden på olje og reduserer behovet for innsamling, håndtering og gjenvinning av spillolje.
- I en tid hvor det meste blir målt opp mot et karbonavtrykk eller et karbonregnskap, er begge selskap stolte av å levere utstyr som bidrar til reduksjon av uønskede utslipp, forteller Kurt Parkstad og Per Egil Auestad fra Wågene.

Haakon Ellingsen AS ble etablert i 1962. Bedriften har utviklet seg til å bli en ledende leverandør av kvalitetsprodukter til norsk offshore, skip og landbasert industri. Haakon Ellingsen AS har hovedkontor i Bærum i tillegg til service og salg i Bergen og Stavanger.

Wågene startet sin næringsvirksomhet i Sandefjord i 1976, og har siden 2001 utviklet og solgt (PurifinerTM) oljerensingsanlegg til shipping i hele verden. Selskapet har i dag et agent/distribusjonsnett i mer enn 25 land.

 

For ytterligere informasjon, kontakt: