Støtte til lokale aktiviteter

For oss i Haakon Ellingsen AS er barn og unges fysiske og sosiale aktiviteter viktig. Vi bidrar derfor økonomisk til lokale idrettslag og foreninger.

Billede

Jardar IL Volleyball - Jenter U17

Disse jentene startet å spille volleyball den første høsten under pandemien (2020), og har dermed knapt spilt ordinære seriekamper. De har trent disiplinert 3-4 ganger i uken, og sammen med mye godt humør, empati, støtte og samhold har det ført til fantastisk utvikling og mestring!

NM U17 i Stavanger i slutten av april var en fjern drøm, men med en svært bratt læringskurve gikk laget fra andredivisjon J17 i Region Øst rett før jul, til tredjeplass i førstedivisjon i mars - og NM-plass som belønning for fjerdeplassen i Regionmesterskapet i februar.

Bidraget fra Haakon Ellingsen AS sørget for nye kampdrakter til jentene.

Vi ønsker lykke til med neste sesong!

Lommedalen IL Basket - Jenter U15

Lommedalen IL Basket - Jenter U15

Vi er Lommedalen basket, jenter 2007-08. Vi er en stor gjeng på over 20 jenter. Alle som vil spille basket får bli med på laget og gruppa vokser for hvert år. Det er et godt miljø og vi har fokus på det sosiale. De mest erfarne har spilt siden 2014, så vi har et stort spenn i gruppa. Vi trener tre ganger i uka og spiller i to serier: JU15 og i tillegg i serien for de som er ett år eldre: JU16. Vi ligger på andre plass i JU15 og midt på treet i JU16, så det går ganske bra.

I mai skal vi til Trondheim og spille NM. Det gleder vi oss veldig til! Da kommer støtten fra Haakon Ellingsen AS veldig godt med.

Billede

Oslo Drill – EM-utøvere

Oslo Drill deltok med 4 utøvere i EM i Twirling i Selestat, Frankrike i påsken, og jentene kom hjem med fantastiske resultater:

Gull og Europamestere i Twirl Team Senior – her deltok Amalie og Sandra fra Oslo Drill sammen utøvere fra Romerike Drillklubb, Horten Drill og Evolution Drillklubb. Sølvmedalje til Tuva i 3 baton Junior, 4. plass til Thea i 3 Baton Senior/Adult, 4. plass til Sandra i 2 Baton Adult og 4. plass til Sandra i X Strut Adult

Norge gjorde sine beste plasseringer noensinne i et Europamesterskap, og for jentene fra Oslo Drill var det endelig lønn for strevet etter 2 år med pandemi og lange perioder med nedstengte idrettshaller. Jentene har trent kontinuerlig og dedikert gjennom hele pandemien ved bruk av kreative treningsmetoder, med oppfølging av trener digitalt både utendørs, i lagerhaller og idrettshaller når det har vært mulig.

Nå ser de fremover mot VM i sommer i Nederland, og gleder seg til å konkurrere mot drillere fra hele verden.

Bidraget fra Haakon Ellingsen AS var med å dekke reisekostnadene til EM.