Haakon Ellingsen AS overtar alt salg av Wågene Purifiner produkter i Norge

Haakon Ellingsen AS overtar salg og distribusjon av alle Wågene filterprodukter i Norge fra januar 2024. Haakon Ellingsen AS vil i den forbindelse også overta lagerbeholdningen fra Wågene, som dermed flyttes fra Sandefjord til Skui i Bærum.
Skrevet den 14.02.2024, 00.00
Haakon Ellingsen AS overtar alt salg av Wågene Purifiner produkter i Norge

Wågene Purifiner Technology har solgt 100% av aksjene i selskapet til CRUG Ltd, og blir nå en del av MARINE POWER GROUP™. Wågene vil fortsette som selskap sammen med CRUG, og selskapets hovedfokus vil være på det internasjonale markedet.

Haakon Ellingsen AS produserer i dag sin egenutviklede portefølje av  oljerensere (Hydrovac™) til skipsindustrien samt til olje- og gassindustrien.

- Produktene fra Wågene vil komplementere vår portefølje slik at vi kan tilby våre kunder et komplett produktspekter innen oljerensing, sier Knut H. Grønback i Haakon Ellingsen AS.

Haakon Ellingsen AS har solgt Wågene produkter siden 2021, og har dermed god kunnskap og kompetanse om produktene.

Haakon Ellingsen AS ble etablert i 1962. Bedriften har utviklet seg til å bli en ledende leverandør av kvalitetsprodukter til norsk offshore, skip og landbasert industri. Haakon Ellingsen AS har hovedkontor i Bærum i tillegg til service og salg i Bergen og Stavanger.

 

For ytterligere informasjon, kontakt:
Salgsdirektør Knut H Grønback, mob: +47 951 42 986
email: gronback@haakonellingsen.no